Ursula Neubauer e16

Ursula Neubauer

 
ursula-neubauer-web

De invalshoek van mijn beeldend werk is zowel grafisch als literair geïnspireerd en beînvloed door twee verschillende opleidingen. Na 5 jaar studies in Engelse, Amerikaanse en Duitse literatuur aan Duitse universiteiten, haalde ik een Master of Fine Arts hoofdvak grafiek aan de Carnegie Mellon University in Pittsburgh PA, VS (1978).

Mijn persoonlijke belevenissen en reflecties staan centraal in mijn zoektocht naar poëtische referenties in een metaforische visuele taal. Tussen figuratie en abstractie balancerend bedien ik me van uiteenlopende technieken en materialen zoals het onderwerp me dicteert.

Open Atelier
Jan Hanzenstraat 37
www.ursulaneubauer.nl
tekenen, beeldhouwen, fotografie, drukken, videokunst

Iam-thumb

logo-amsterdam

Logo-Hallen-zwart