Still Moving

Fotografie, Kim Doeleman

Fotografie, Kim Doeleman

Still Moving – Kracht, Ritme & Vernieuwing
Een documentaire over ouder worden en moderne dans

Still Moving, is een indringend filmportret van de dromers en makers die nooit te oud zijn om te leren, te streven, te slagen. Een kunstwerk over intrigerende mensen op weg naar het podium en het publiek.

In opdracht van Stichting Dance Connects gaat filmmaker Sjoerd Derine op zoek naar deze ouderen die nog niet klaar zijn voor een leven achter de geraniums. Sjoerd vertelt een ontroerend verhaal over senioren van tegenwoordig en hun ervaringen met moderne dans. Hierbij schuwt hij de realiteit van het ouder worden niet.

Still Moving, Kracht, Ritme & Vernieuwing is een productie van Stichting Dance Connects i.s.m. Danshart en is mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuur Participatie, Gemeente Amsterdam Stadsdeel West, Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Meevaart en Fonds voor Sociale Initiatieven.

Stichting Dance Connects organiseert sociaal-culturele activiteiten in de vorm van lessen, workshops, projecten, voorstellingen en evenementen ter bevordering van kunstparticipatie en sociale cohesie voor mensen van 60 jaar en ouder – www.danceconnects.nl

Locatie: Filmzaaltje oba De Hallen
Tijd: 19 & 20 november 12.00 – 18.00 uur
Duur: 70 min

Iam-thumb

logo-amsterdam

Logo-Hallen-zwart